GiDo Weddings

Welcome to GiDo Weddings

Where love stories come to life!

Welcome to

GiDo Weddings

Where love stories come to life!

Weddings in Spain, Alicante

GiDo Weddings

GiDo is more than just a name – it symbolises our passion for creating unique and unforgettable weddings. It’s actually a combination of our names, Gintare (Amber) and Dovile. Think of GiDo as a secret code between us and our clients – a promise that we’ll work tirelessly to bring your wedding vision to life. We believe that every wedding should be as unique as the couple it celebrates, and that’s why we bring our creativity, expertise, and passion to every aspect of the planning process. Based in sunny Alicante, our team of two brings a fresh perspective to wedding planning, with experience honed at a top London wedding academy.
Whether you dream of a romantic beach ceremony or a grand celebration in a historic venue, we’re here to make your vision a reality. So, let’s start planning your dream wedding together – with GiDo Weddings, your love story is in good hands!

Your Exclusive

Wedding Planners

Picture this: it’s your special day, and you want everything to be perfect. You want to feel the love and magic in the air, to be surrounded by beauty, and to create unforgettable memories. But where do you even start with planning a wedding, especially if you want to tie the knot in a foreign country? With GiDo Weddings, a team of two best friends who know exactly how to make your dream wedding a reality.

Amber and Dovile, inspired by …

Amber Dovile homepage

We Plan Weddings That Are

about you

Follow Us

See all our weddings and events on social media

Select Your Outstanding

wedding venue!

We carefully selected venues situated between Alicante and Valencia and take pride in creating the most memorable day for you.

Explore options including private villas, Spanish fincas, vineyards, or boutique hotels, ensuring there’s something perfect for every couple.

We do recommend to try and visualise where you would like to get married, and what would be important for both of you.

homepage venues

Looking For A Wedding or Event Planner?

Services

Main GiDo Logo
preloader-image

Daina Taurinskas

Musu svente buvo tiesiog Tobula!! Ir tai tik GiDo Weddings deka. Gintare, Dovile Jus tiesiog nepakartojamos! nebuvo nieko kas butu mums neitike ar nepatike, viskas buvo apgalvota iki paciu maziausiui smulkmenu, ispildyti norai ir duoti patys geriausi patarimai ir dar daugiau nei mes praseme. Svente buvo suorganizuota nuo A iki Z mums neisliejus ne laselio nervu, o ko daugiau gali reiketi jaunavedziams.
Merginos didelis Jums Aciu uz pacius graziausius prisiminimus.
Mes jus mylime, Jus nepakartojamos ir nuo siol esate musu gyvenimo dalele ir visada liksite musu sirdyse.
Buciuojam Daina ir Vaidas

Gabija Brun

Gabija Brunevičiūtė Ingaunienė

We are so thankful for your work. Everything was perfect from A to Z. All of our guest were surprised by what fairytale you created. Tasteful, beautiful, just amazing.. Everything we wanted and more. All the tips that these two wonderful ladies gave were very useful. Both of them are really understing, warm and cozy people. We are so happy that we chose you as our wedding planners! Thank you again!

Rosita

Rosita Razutytė

Didelis ačiū GiDo merginoms už gražiausią suorganizuotą šventę!🌸 Jūsų nuoširdumas, atsidavimas, rūpestingumas mus labai sužavėjo ir dėl šios priežasties pasirinkome būtent Jus! Labai džiaugiamės, jog suorganizuota šventė viršijo visus lūkesčius ir gavome dar daugiau, nei tikėjomės✨ Ačiū už sukurtą pasaką!🧚

 

Ausrine

Ausrine Kneale

These two ladies were absolutely fantastic! We made the best decision, choosing GiDo to plan our wedding in Alicante. From the start they were incredible, had great suggestions and took away the stress. They were super helpful and always shared their experience and advice on things that we were unsure about. They were super lovely and made the whole process so much more enjoyable. They were great on the day, everything went as planned and everything was set up just how we imagined. They made the day run super smoothly! Everyone kept saying how amazing they are, they made it feel like they were part of the family. Super happy with our choice and a huge thank you for making our day perfect!

Christian Herzhoff

Amber and Dovile were fantastic. From start to finish they were on top of everything and gave us wonderful options to choose from. They helped us plan our dream wedding in Alicante even when we were located in the US.
The day of the wedding they were attentive, made sure everything looked perfect, and navigated the guests expertly.
We could not have wanted for anything more on our special day and could not recommend GiDo any higher.

Justina

Justina Rabikė

Nuostabios merginos, labai konkrečiai ir greitai sutarėme kokio rezultato reikia ir jis buvo pasiektas max 🤩❤️ ačiū už šilumą ir profesionalumą ❤️❤️❤️ dizdžiausios rekomendacijos 👌🌴❤️

Grazina

Grazina Lai

Nuosirdziausia padeka nuo Grazinos ir Victoro .
Norime istarti didelis aciu ,GiDo Weddings merginoms, kurios atidave visa savia,kad galėtume be rupesciu megautis svente,Sluma ,rupesciu ir
atsidavimu dirba si darba Gintarė ir Dovilė.
Tariame didelis aciu fotografui Thomas Art..tai tikras profesionalas savo srities ,be ..galo demesingas ir jautrus zmogus.
Taip pat Sefui Reynaldui ,kurio maistas uzbure visus ir jo komandai .., padavejui Angel profesionalumui nera ribu…super
Dekojame floristei uz nuostabiu spavu kompozicijas ir visiems kitiems kurie prisidejo prie musu pasakos ir laimes kurimo.
Pagarbiai
Grazina &Victor

Vesta

Vesta Balaseviciute

Didelis aciu GiDo weddings. ❤️Gintare ir Dovile nuvers kalnus, kad jusu svente butu tokia kokios norite jus. Profesionalumas garantuotas, pasirupinta smulkiausiom detalem. Merginos, jus man padejot ne tik suorganizuoti svente, bet ir psichologiskai atsilaikyti pries terora kuris vyko iki sventes. 🤦‍♀️As jums labai dekinga ❤️

Jolanta

Jolanta Žiogaitė-Gailė

Thank you for our event, which exceeded all expectations ❤️ The atmosphere created was amazing, everything went very smoothly:) Everyone was satisfied with everything ☺️ The Gido Weddings are amazing, helped us to find the most suitable solutions for our wedding anniversary 😌 Good luck and we hope to see you soon😉

Indre

Indre Indrute

This GiDo wedding team its just amazing💜
Thank you so much for organizing my Birthday party 💜 Everything was perfect, 💯 precent recommend this wonderful tem🥰
Daina

Daina Kotryna

Didelis aciu jums merginos uz musu svajoniu sventes igyvendinima 👰‍♀️🤵‍♂️Viskas buvo TOBULA ❤️ Sventes vieta, maistas, vedejas, floristas, fotografas, jusu neikainuojami patarimai ir kiekviena maziausia smulkmena. Niekada nebutume patikeje, kad be streso ir vargo galesime susikurti tobulas vestuves 💍Mums tik reikejo sakyt savo norus, o Gintare ir Dovile juos tiesiog igyvendino. Viskas buvo nepaprastai grazu ir netgi geriau nei mes tikejomes. GiDo weddings darbu likome suzaveti ne tik mes, bet ir visi musu sveciai 🙂😍 Merginos Jus NUOSTABIOS ❤️❤️❤️ Linkejimai is Svedijos!

Lina

Lina Amankavičienė

Šios merginos yra BOMBA!
Jų organizuota šventė pranoko mūsų lūkesčius. Apgalvota kiekviena smulkmenėle, kiekviena aplinkos detalė🤍
Mes dar gyvename mūsų šventinės dienos emocijomis, per kūna einančiais šiurpuliukais ir už tai esam dėkingi tik Jums!
Tariame didelį ačiū iš visos širdies, už sapne nesapnuotą mūsų diena!🤍🦋
Dovile

Dovilė Karmanienė

Pačios pačiausios ir geriausios! 🤩Viską atliko nuo a iki z! 😎Tobulai viską suorganizavo, padėjo, patarė kaip tik galėjo, kad šventė būtų tobula!🤍 visi padėkos žodžiai tik Jums!🥰 ačiū ačiū ačiū!😘 pats šilčiausias, maloniausias bendravimas😇 džiaugiuosi, kad pasirinkau būtent Jus!❤️

Sandra

Sandra Kazlauskaite

5 zvaigzduciu sitoms mergaitėms butų negana nes jos vertos viso milijono.Nuo pat pirmo musų pokalbio as jau zinojau kad jumis galiu pasitikėti, kad galiu patiketi savo dukrytes svente I jusu rankas .Jus ne tik išpildete musu visus lūkesčius bet ir padarėte su kaupu ,kiekviena sventes detale buvo gerai apgalvota ir taip sudėliota kad is grazios sventes tai tapo stebuklinga pasaka ..kuria mes prisimename su džiaugsmo asara akyse ..Jus esate ne tik nuostabios bet ir begalo talentingos nes taip suplanuoti svente ne kiekvienas sugebėtų ..Dar karta jums dėkojame uz begalo malonu aptarnavima ,bendravima ,noru išklausyma ,noru išpildyma ir uz grazia ir begalo nuostabia svente iki sekančio karto 😀🥰😘

Jolita

Jolita Ra

Kiekvieną dieną, rytą ir vakarą dar esu ten: …džiaugiuosi, dalyvauju ir grožiuosi bei lepininuosi visų pagyromis… Kad ir dabar rašant sukasi gumulėlis gerklėje… iš to džiaugsmo ir didžiulės laimės vis! Pamenu, kaip puoliau ieškoti gimtadienio šventės organizatoriaus. Beprotiškai buvo sunku atrasti tą, kas trauktų, užvestų ir kad bendras tikslas bei mintys bent kiek vestų pirmyn… ir štai GiDo Weddings merginos per 3 savaites laiko padarė man tikrą stebuklą🤗🤗🤗 Už tą begalinį atsidavimą nuoširdžiai dėkoju Jums merginos, už daugybę patarimų, už didelę pagalbą ir visą apturėtą emocinį džiaugsmą:) Širdis krūtinėj smarkiau daužos prisiminus gimtadienio dienos akimirkas. Nežinau, kaip būčiau su visu tuo dideliu gimtadienio rūpesčiu susitvarkiusi, jei ne Jūsų merginos komandinis darbas ir didelis atsidavimas jam! Ir viskas laiškais laiškučiais… milijonais jų! Nelieka pamirštas ir nuostabusis visiems įspūdį palikęs dekoras. Ačiū už auksines rankas dekoruojant:) Visiems viskas labai patiko 😉 vilos, visažo meistrės, fotografo, šefo parinkimas ir maistas taip pat superinis👌🥂🍤 O as didžiuojuosi Jumis ir dar vis grožiuosi viskuo… Tik dabar jau nuotraukose, kurių vis dar su nekantrumu laukiu ir iš fotografo ir prisiminimuose. Puiki GiDo Weddings merginų komanda neapsakomai džiugina mano širdį už suteiktą laimę, elegancijos ir romantikos įnešimą į gimtadienio Šventę ir už ne tik išpildytus mano lūkesčius, bet ir netgi viršytus! Su dideliu kaupu! Už visko derėjimą ir atrastą aukso viduriuką 😉 Labai džiaugiuosi turėjusi progą susipažinti, pabendrauti su Jumis merginos🥰🌷. Linkiu ir toliau džiuginti savo klientus nuostabiomis idėjomis ir atsidavimu savo darbui. O visiems būsimiems klientams ir ne tik jiems, linkiu nepabijoti patikėti savo šventės kūrimo šios puikios komandos rankoms. Tad ne tik savo, bet ir visų svečių vardu nuoširdžiai dėkoju GiDo Weddings merginoms už didelę širdį įdedant tiek darbo ir kantrybės kuriant tokią nuostabią gimtadienio Šventės aplinką. Ploju katučių Jums!!! AČIŪ AČIŪ AČIŪ! Tikiuosi dar teks susimatyti ir kitomis progomis 😁🤗🤗🥰😍

 

Egle

Eglė Jučė

Rekomenduojam simtu procentu, viska suorganizavo nuo iki!! 👌Super, patenkinti iki dangaus!! 😊🤩

Rochelle

Rochelle Strooh

Wow, ladies!
I love the work you do and would highly recommend you to anyone and everyone!
You both very talented and extremely passionate about the projects you take on!
Thank you for arranging our event, we all enjoyed ourselves very much and hope to work with you again soon! x

Hey There!

At GiDo Weddings, we believe that your wedding day should be a celebration of love, surrounded by those who matter most to you. As your wedding planners, we are here to help you create an unforgettable experience that captures your unique love story.

From the very first “hello” to the joyful tears as you say “I do,” we will be by your side every step of the way.

So why not drop us a message today and let’s start planning your dream wedding together.

Follow Us

Scroll to Top